De Aanbouwspecialist Zaandam

Aanbouw aan je woning : Een goede investering

Een aanbouw aan je woning, een nieuw dakkapel op het dak of een prachtige serre als uitbouw aan je woonkomer. Veel mensen dromen hier wel van en zo’n verbouwing is dan ook iets wat super veel huiseigenaren wel zouden willen.

Een aanbouw of uitbouw aan je woning verhoogt niet alleen je woonplezier, maar is ook een goede investering. Het verhoogt de waarde van je huis of kantoorpand aanzienlijk, en de rente voor een eventuele financiering is op dit moment (2017) historisch laag.

Maar vaak beginnen veel mensen er niet aan en stellen ze het uit, hierdoor komt de verbouwing er nooit. Ze zijn bang voor alle benodigde vergunningen, al dat papierwerk en al die telefoontjes die ze moeten plegen voordat ze eindelijk aan het werk kunnen. Een goede aannemer regelt dit allemaal voor je, hij verzorgt namelijk het hele bouwproces. Dit betekent dat een aannemer alles regelt met de vergunningen, materialen en werkzaamheden. Ontzettend handig dus als je weinig tijd over hebt!

Een aannemer als De Aanbouwspecialist, heeft al heel veel van dit soort bouwprojecten gemaakt, en weet daarom precies wat er allemaal geregeld moet worden.

Er komen veel dingen kijken bij een verbouwing, zo heb je bijvoorbeeld vaak toestemming nodig van de gemeente om een aanbouw te maken. Als je toestemming hebt krijg je de bouwvergunning. Maar zie maar eens een bouwvergunning te krijgen! Hier zitten namelijk allerlei verschillende eisen en voorwaarden aan. Wij weten wat deze eisen en voorwaarden zijn en wij zijn dan ook degene die u kan helpen om er een te krijgen. Vaak werken we samen met een gespecialiseerd bedrijf, dat zicht helemaal gericht heeft op het aanvragen en verkrijgen van bouwvergunningen.

Vergunningwinkel
Beets 51
1475 JD Beets
085-0604139
https://vergunningwinkel.nl

Door hun opgedane kennis en ervaring over de jaren heen weten zij natuurlijk waar ze op moeten letten. Hierdoor zijn die regeltjes en ambtenaren geen probleem meer en zo hoeft de vergunning niet in de weg te staan naar een succesvolle verbouwing. Ook regelen wij de materiaalinkoop, een verbouwing vergt immers de benodigde materialen en spullen. Er zijn namelijk ook verschillende regelingen over het soort materiaal wat er gebruikt mag worden. Het moet natuurlijk wel stevig en veilig zijn. Dit weten wij ook, wij garanderen dus de veiligheid en stevigheid van de verbouwing of van de aanbouw

De goede aannemer als De Aanbouwspecialist is dus de beste persoon als het aankomt op de uitbouw van uw woning. Een aanbouw of uitbouw maken komt dan ook heel veel voor bij ons. Daarom durven wij onszelf ook De Aanbouw Specialist te noemen.

Er zijn veel huizen in Nederland en dit betekent automatisch natuurlijk ook dat er veel verbouwingen aan de gang zijn iedere dag. Of het nu gaat om een huis, bedrijfspand of een ander gebouw, een uitbouw is vaak wel mogelijk. Als u speciale wensen heeft kunnen we altijd even langskomen, dan zullen we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Laat het wel echt over aan ons, ga niet zomaar zelf aan de gang. Om een uitbouw succesvol af te ronden is namelijk aardig wat talent en vakkennis nodig. Dit hebben wij, geef ons daarom de leiding over de uitbouw. Mochten er andere wensen of belangen zijn waar u advies over wilt, schroom dan niet om ons te contacteren. Wij zijn er namelijk om uw verbouwing succesvol te laten verlopen!

logo-aanbouw-specialist

 

 

 

De Aanbouwspecialist
Abbenbroekstraat 10
1507 EK Zaandam
https://www.de-aanbouwspecialist.nl/

Tel. : 06-42011431

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *